onsdag 31 mars 2010

Min stora dag

Vanessa Sales blev akut sjuk när hon var åtta år och nu vid 15 års ålder så har hon fått nytt hjärta två gånger. Här får hon testa på att vara fotomodell för en dag med allt vad det innebär med smink, styling och fotografering. Det var stiftelsen Min stora dag som arrangerade allt. (Bilderna ovan är tagna för GP.) //B

måndag 29 mars 2010

Matfotografering








Jag har gjort en del matjobb för GP´s Två Dagar på sistone. Här kommer några bilder från det. Ovanifrån och ned så är temat Böner och Linser, Semlor, Gurka och Pizza. Alla bilder är fotograferade med en blandning av dagsljus och studiolampa.
//B

tisdag 9 mars 2010

Designpris


Bomullsjobbet (som jag även visat tidigare i bloggen) har vunnit ett hedersomnämnande i en designtävling. Så här stod det i GP den 5/3:

"Fanstyget- ett reportage om bomull gav GP ett hedersomnämnande i den presitigefyllda tävlingen Best of Scandinavian Design 2010.
-Det är roligt för hela Göteborgs-Posten och för Albert Rosander och Bodil Bergqvist som gjorde jobbet i Två Dagar, säger Mats Widebrant, tidningens designchef. Tävlingen anordnas av Society for News Design och är en årligen återkommande arena för tidningsdesign i Scandinavien."

Skojskoj! //B

måndag 1 mars 2010

Resultat av första filmen.

Plats: Norrländsk skog, februari.
Kamera: Diana F+, 120 film //E