måndag 30 november 2009

Idol

Var och tittade på, och fotograferade, Idolidolerna när de uppträdde och signerade skivor i Nordstan i Göteborg. Galet mycket folk var det. Och som objektiv journalist som jag är säger jag i smyg: Hejaheja Tove! //B

torsdag 26 november 2009

Fyra Holgabilder


Idag har vi fått in fyra nya bilder fotograferade med en Holga-kamera. Bilderna har en oskärpa och en grovkornighet som blir extrasnyggt i stora storlekar. De framkallas på matt fotopapper och du beställer bilderna direkt på sidan.

//Photografibutiken.se

tisdag 24 november 2009

Fraktfritt


Från och med idag beställer du fraktfritt från oss på Photografibutiken.se. Det gäller alla bilder på sidan inklusive månadens bild. Du har väl inte missat vårat erbjudande just nu? Ett paket med fyra kökstavlor i A4-format för 290kr. (Ord. pris 760kr.) Erbjudandet gäller november ut så skynda. Kanske kan vara en bra julklapp?
Månadens bild hittar du här. Välkommen in!

tisdag 17 november 2009

Efter festen


Vi har fått in två nya bilder idag på Photografibutiken.se. Efter festen #155, som ni ser ovan och Efter festen #154 som ni hittar här. Finns i fyra olika storlekar. Välkommen in!

tisdag 3 november 2009

Pasta



Bilder från ett mat-jobb som publicerats i Två Dagar, GP. Tre kockar från den yngre generationen delade med sig av var sitt recept på pasta. Fotograferat av undertecknad såklart. //B